IT Pro Home Contract

IT Pro Home is een onafhankelijke service dienst waarbij u middels een abonnement, hulp en service krijgt op het gebied van IT. U kunt bellen of mailen met één van de medewerkers van IT Pro Home. Ook zijn er mogelijkheden voor IT support aan huis.

De hulp bestaat uit het bieden van oplossingen voor computerproblemen, storingen en defecten aan uw pc, laptop, tablet, smartphone of andere IT gerelateerde producten als routers en uw Wifi netwerk. Met dit abonnement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw Wifi verbinding of systemen thuis, welke zijn opgenomen in het contract, en kunt u bij problemen altijd rekenen op hulp en support van IT Pro Home. Wij ontzorgen uw IT thuis omgeving.

Wat kunt u verwachten van uw IT Pro Home pakket?

  • Bellen voor gratis support
  • Hulp op afstand (remote support)
  • Gratis virusscanner
  • Eén keer per jaar gratis opschonen t.w.v. € 80,-

Wat kost de service van IT Pro Home?

Het maandelijks abonnement bedraagt € 12,- voor één device. Dit geldt als het abonnement in één keer voldaan wordt. Facturatie geschiedt op jaarbasis met als looptijd januari tot en met december.
Per extra device (bijvoorbeeld een extra laptop, telefoon, tablet of pc) € 2,50 toeslag per maand.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met IT Pro Home: 088-0244000 of email naar: support@itprohome.nl

Klik hier voor de contractvoorwaarden

Aanmelden